Back to Question Center
0

Glutenfri &

1 answers:

Omni följt den hären bloggen vet ni att vi försörker vara extra sunda né vi bakar och lagar mat. Helst glutenfritt, sockerfritt och smörritt. Men hur bakar man und citronpaj utan att anvânda socker, vetemjöl eller smör?. Den Frangan Harv bratats med unter de senaste veckorna. Och efter att ha gett det ett par försö år vårt svar - puff colores.. at det gör man inte. Eller vi gör det inte.

Vi ​​har försökt göra ett antal pajskal utan att använda smör, Männer de blev helt enkelt inte tillräckligt Goda och spröda. Därfär har vi bestämt oss für att anvanda und ich empfange (ganska mycket faktiskt). Men som ersättning har viocks ¥ tagit fram ett pajskal som smakar und mycket mer och bêttre än de gamla vanliga. Och vi har trots ally lyckats göra ta utan att tillsätta socker und gluten, ist ein har vi använt mandlar, cashewnötter och dadlar. Vi harrocks gjort en sockerfri citronfyllning med hjälp av agavesirap och en vaniljstà ¥ ng. Och näher Mann lägger ihop pajskalet och fyllningen sàÃƒàƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒƒ. OCH det är precis VAD vi behöver, för vi har fॠtt äta oss igenom nॠgra ganska dà ¥ liga för att nॠHit.

Glutenfri & Sockerfri Citronpaj

Citronpaj

Glutenfritt Pajskal:
200 g Blandade nötter (vi anvä. NDE mandlar och cashewnötter)
10 färska dadlar
100 g kallt smör
1 dl bovetemjöl
2 TSK Kanel

Sockerfri citronfyllning:.
75 g smör
3 dl sojamjölk
1 vaniljstॠng
2 smॠcitroner (Saft och skal)
6 MSK agavesirap
2 ä. ggulor
1 ägg
4 MSK majsstärkelse

Sॠgör du Skalet: Mixa nötter och dadlar i en en blender i ungefär. Minut (Det Godast Iflall Nötterna inte blirt Helt Malda), und dann Blandingen I en Skà ¥ l. Dela Smà ¶ ret i Smà ¥ bitar och hà ¶ ll skà ¥ ¥ ens tillsammans med Resten av ingredienserna. Arbete ihop degen med händerna. Smöra en pajform och knॠda ut degen jämnt över hela formen. Gör smॠhॠl med en gaffel och ställ i Kylen i ca 20 min. Gör fyllningen unter tiden.

Sॠgör du fyllningen : Värm smör, sojamjölk och vaniljstॠng i en kastrull Pॠmedelvärme. Háll i citronjuice, skal och agavesirap. Koka upp unter omrörning, sänk limousine temperaturen und ländern den stün och drachi ca fem minuter. Ta av kastrullen från värmen och stall att svalna. Vispa ihop Ãggulor, à ‰ gg och majsstärkelse i en stor skà ¥ l. Ich fahre Limousine und Citronblandningen unter omrörning.

Sätt ugen på 180 ° C. Ta bort vaniljsténgen. Háll citronfyllningen i pajskalet och stáll in i ugnen. Pajskalet blir extra lüt bränt eftersom det innehà ¥ ller nötter, sॠhà ¥ ll hela tiden ett öga pà ¥ ugnen. Là ¥ t svalna nà ¥ hat innan Servering. Pynta med citronmeliss.

Foto von: Johanna Frenkel .

6 days ago